> Rockwool Igrèsias: operàjus ocupant galleria Villa Marina. “Fadeisì traballai in is pranus de bunífica” | ilMinuto

Rockwool Igrèsias: operàjus ocupant galleria Villa Marina. “Fadeisì traballai in is pranus de bunífica”

(IlMinuto) – Casteddu, 13 de su mesi de paschixèdda – Protesta frimma de is operàjus Rockwool de Igrèsias. A sa fini de un’adunàntzia de pagu profetu, cun s’assessori regionali de s’Industria, Alessandra Zedda, una dexina de traballadoris at difatis ocupau sa galleria Villa Marina in sa miniera de Monteponi. Is operàjus – chi ant a arriciri is amortitzadoris sotzialis fintzas a su 31 de su paschixèdda – pedint de essi pigaus in is pranus bunífica ambientali. S’ocupatzioni at a sighiri chentza de pàsiu.

© RIPRODUZIONE RISERVATA

0 Arrespustas a “Rockwool Igrèsias: operàjus ocupant galleria Villa Marina. “Fadeisì traballai in is pranus de bunífica””


Is cummentus funt serraus.