Vinyls. 156 diris in s'Ísula de is cassintegraus "Su Guvernu de su FORSIS si preocupat scéti de privacy e intercetazionis"

30 Argiolas 2010
(IlMinuto) - Casteddu, 30 de su mes''e argiòlas - "Su Guvernu de su FORSIS". Aici is traballantis Vinyls, chi de 156 diris ocupant s'ex presoni de S'Asinàra, ant torrau a batiai a sa scuadra de Berlusconi.
"Berlusconi - afirmant is operàjus in su blog de s'Ísula de is cassintegraus - annunciat ca aintr''e cida, FORSIS, at a fai su nòmini de su ministru nou a s'isvilutu economicu, postu chi est abarrau baganti a pustis de is dimissionis de Scajola po acuntéssias de afitu".
Su dúbbiu de is traballantis de sa chímica sighit a esistiri, nonostanti sa presentada de su bandu nou de bendida internazionali, chi s'est tenta ariseru in Roma in sa sedi de su Ministeru de s'"Sviluppo economico". Sa pubblicazioni de s'abisu púbblicu s'at a depi tenni intru sa primu cida de su mes''e austu.
"FORSIS - scrirint is traballantis Vinyls - tra calencunu mesi at essi totu agiustau, chini ddu scit est bravu, a sa fini est prus importanti aprovai una lei asuba de is intercetazionis (...)".
"Custu - concluint - est su guvernu de su FORSIS, senz''e castiai a is arrisurtaus ammostaus de borta in borta de is tg de sa ditadura, s'única certesa de s'istadi est s'abronzadura de is parlamentaris nostrus".
© RIPRODUZIONE RISERVATA