CantAlguer, Gionta i Riccardo guanyen la segona edició del concurs

Amb la cançó inèdita “Quan miraves a lluny” i després de la victòria del grup Arbre del Peix de l’any passat
30 Maju 2023
cantalguer

Gionta i Riccardo guanyen la segona edició del CantAlguer, concurs per joves cantautors de l'Alguer d'entre 18 i 39 anys, ideat de Claudio Gabriel Sanna i organitzat per voluntat de Plataforma per la Llengua, dedicat a la promoció de la música en alguerés entre les noves generacions. La final ha tengut lloc al Poco Loco, diumenge 28 de maig. Conquistant lo públic i los experts de la juria, guanya la segona edició del CantAlguer, la cançó inèdita "Quan miraves a lluny", autor del text Gionta, nom artístic de Antonio Francesco Daga (l'Alguer, 1995), cantautor, composidor i speaker radiofònic, en grau de dominar diversos gèneres musicals, pop-dance, electrònica i trip-hop, música de Riccardo Pinna (l'Alguer, 1993), pianista, compositor, director de corals, amb diverses col·laboracions a l'actiu. Gràcies al premi, Gionta i Riccardo pogueran registrar un EP de sis cançons en l'estudi The Chicken Coop de l'Alguer. Endemés tengueran l'oportunitat de se poguer exhibir a la Jornada Algueresa, organitzada de Obra Cultural de l'Alguer, a dins de la programació de la 56na Universitat Catalana d'Estiu, a Prada de Conflent.

© RIPRODUZIONE RISERVATA