L'Alguer, "Lo Frontuni" presenta la ressenya coral "Anthyllis"

L'apuntament és diumenge 4 de juny a les 7 de la tarda al Santuari de N.S. de Vallverd
1 Làmpadas 2023
anthyllis

Apuntament amb la cultura diumenge 4 de juny a les 7 de la tarda al Santuari de N.S. de Vallverd de l’Alguer. L'associació musical ciutadana "Lo Frontuni" presenta la quarta edició de la ressenya coral "Anthyllis". «Durant lo concert entitulat "Los Cants del pelegrins" – negim –, siguerà exiguida la recollida sencera de les peces del XIV s. treta del "Llibre Vermell de Montserrat", citat entre los més importants exemples de melodia i armonia vocal de l'Edad Mitjana».

Participaran lo grup vocal "Lo Frontuni", l'ensemble instrumental "Lo Frontuni", lo grup polifònic "Incantos" de Olmedo. La ressenya, que siguerà presentada de Mavi Porcu, vanta diversos patrocinadors, entre los quals Plataforma per la Llengua. L'apuntament és en ocasió del quint any de la fundació de l’associació, lo dia en què se tanquen los pelegrinatges.

m.p.

© RIPRODUZIONE RISERVATA
Allegati
Image
rassenya